Tondeuses

Je hebt ervoor gekozen om eindelijk de gigantische bos haar weg te scheren. En terecht! Geen problemen meer met gel en 's ochtends uren lang voor de spiegel staan. Nu blijkt dat je ook op kapperskosten kan bezuinigen door zelf je haar te scheren. Dit doe je met een tondeuse.
Voorvertoning: Philips haartrimmer  MG 3740 NU  €  34,95
Met de Philips MG 3740 het  perfecte scheersysteem  . Want deze tondeuse is stiller, veiliger en gebruiksvriendelijker dan ooit. Sterker nog, het is de stilste trimmer die Philips ooit heeft ontwikkeld. Daarnaast is de opzetkammen zo ontworpen dat hij probleemloos de contouren van ieder te scheren oppervlakte volgt
Voorvertoning: Philips baard-/haar trimmer BT 9297
Met deze trimmer kan je zelf kiezen of je gaat voor een volledige behandeling van je baard of dat je alleen de contouren of lijnen wilt bijwerken. Multigroom biedt mannen complete styling naar wens. Huidvriendelijke trimmer voor optimale stylingmogelijkheden en superieure prestaties met maximale precisie. Zo krijgt u precies het resultaat dat u voor ogen had.
Voorvertoning: PHILIPS BT 7201 ,  VACUUM TRIMMER SERIES 7000  €  69,95
Deze Philips trimmer is een geschikt scheerapparaat voor een snel en nauwkeurig scheerresultaat. Met de 20  instel mogelijkheden heeft u ruime keuze om te bepalen op welke manier u wilt scheren  
Voorvertoning: Philips Haartrimmer HC5440
Deze sterke en praktische haartrimmer maakt het mogelijk om zelf thuis het resultaat van een professionele kapper te ervaren. Deze trimmer trimt twee keer zo snel dan de meeste trimmers waardoor het werk ook sneller klaar is.  
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten