Platen spelers

Voor veel mensen is de platenspeler een fossiel apparaat, LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd. Ook nu worden er nog platen geperst van populaire bands als 'The White Stripes' en ouder vinyl wordt regelmatig opnieuw uitgebracht op nieuw vinyl.

Voorvertoning: KRUGER&MATZ   PLATENSPELER TT 501
Met deze  platenspeler met USB aansluiting gaat je muziek met de tijd mee! Sluit deze platenspeler via USB aan op je computer en je kunt je platen omzetten naar MP3-muziek. Zo kan je je favoriete platen altijd beluisteren en gemakkelijk meenemen op je MP3-speler. Met handige functies als auto stop en auto return wordt het luisteren naar je favoriete muziek extra leuk.
Voorvertoning: LENCO L 30  USB PLATENSPELER  VOOR MAAR €  129,00
Deze lenco platen speler is een halfautomatische draaitafel , riem aangedreven  en in bezit van een USB aansluiting . Een prachtig apparaat om uw platen weer eens te draaien voor maat  €   129,00
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten