Philips 7000-serie

De Philips 7000-serie met eigentijds design werd ontwikkeld om de kijker een meeslepende kijkervaring te bieden en helemaal te laten opgaan in de actie op het scherm. Daarnaast is de 7000-LED serie tot 40% energie zuiniger dan de klassieke LCD TV's en in de uitstand verbruiken ze nul energie.

De Ambilight Spectra 2-technologie van Philips biedt je een meeslepende kijkervaring. Televisie kijken krijgt een andere dimensie, doordat aan de achterkant van de televisie een lichtgloed geprojecteerd wordt op de muur. Ambilight past automatisch de kleur en de helderheid van het licht rond de tv aan, zodat het in totale harmonie is met het beeld. De nieuwe Ambilight-technologie past zich zelfs aan de muur aan, voor optimale prestaties, wat de kleur van de huisinrichting ook is. Ambilight analyseert de kleur van de muur en past de kleurschakeringen aan voor optimale prestaties. Dit zorgt voor een meeslepende beleving die films tot leven brengt.

Hieronder vindt u een selectie van ons assortiment aan Philips 7000-serie televisies. Geinteresseerd in een Philips TV? Kom even bij ons langs in de winkel en laat u door ons personeel uitgebreid informeren over de televisies.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten