Muziek

Viool
Viool

Muziek

Muziek zit in onze genen: Opa de Wit sr. sr. begon in 1917 een muziekwinkel. Zijn favoriete instrument was viool. Op feesten en kermissen speelde hij een deuntje voor een dubbeltje, tevens gaf hij muziekles. Zijn kinderen waren ook muzikaal.
Wim speelde Cello, zijn dochter Alie was concertpianiste (conservatorium geschoold) en Jaap sr. speelde tot op hoge leeftijd (93) viool in Sinfonia.
Freetime Old Dixie Jassband
Freetime Old Dixie Jassband
De huidige generatie de Witten zijn fervente jazz liefhebbers. Zowel Jaap en Piet spelen in de Freetime Old Dixie Jass band. Jaap op sousafoon, contrabas en bassax en Piet op piano en banjo. De Band heeft zowel in Nederland als in Engeland en andere Europese landen vele jazzfans. De jongste generatie maakt furore met de band the Big Easy Rascals. Jaap jr. jr. op clarinet, altsax en sopraansax. Jaap sr. op trombone en Pieter op drums.

Wij hebben een breed assortiment muziekinstrumenten, van blokfluit tot gitaar, van trekzak tot mondharmonica en van rieten tot plectra, alles is mogelijk.

Bezoek de onderstaande website van onze toeleverancier Bas van den Broek om ons complete assortiment te kunnen bekijken.
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten