Man

Mannelijke ontharing is al lang niet meer een simpele kwestie van wel of niet scheren. Het gaat er ook om hoe er wordt geschoren, met welk apparaat en met welke producten. Het is een heel individuele aangelegenheid. Een gladde kin, een lange baard, een stoppelbaardje, een snor: de mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig zorgen de nieuwste apparaten ervoor dat de gewenste look makkelijk te realiseren is.


Voorvertoning: Philips PowerTouch scheerapparaat S 5110/06
Met het nieuwe Philips PowerTouch-systeem begint u de dag krachtig. PowerTouch biedt een langere scheerduur met de bewezen DualPrecision topprestaties en is volledig wasbaar. Hierdoor bent u s'ochtends snel klaar voor de start van uw dag.
Voorvertoning: Philips SensoTouch scheerapparaat  S 5400
Het nieuwe Philips SensoTouch RQ1160-scheerapparaat heeft een zachte touch voor een glad scheerresultaat. Het GyroFlex 2D-systeem past zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en scheert zelfs de kleinste stoppels perfect af met de DualPrecision-hoofden.
Voorvertoning: Philips S 5510
Stijlvol scheerapparaat , handig op te laden . Het scheerresultaat voldoet aan de verwachting. Samen met de lange levensduur van de batterij ( 40 min. )  een uitstekend apparaat!
Voorvertoning: Philips YS 534/17 Scheerapparaat
Scheerapparaat, Lichaamshaartrimmer, Nat/droog gebruik, Accuvoeding, Onder de douche te gebruiken, 5 Scheerstanden, LED laadtijd indicatie, Snellaadfunctie, Baardtrim opzetstuk, Tas/etui
Voorvertoning: BRAUN SCHEERAPPARAAT SERIE 3 3020 S
Dit Braun scheerapparaat is uit de 3 serie en is uitgerust met een dubbele kop , die mee flext met de huid . Het scheerapparaat laad zich binnen 1 uur geheel vol , met een scheer tijd van 60 minuten                                 PRIJS  €  99,95
Voorvertoning: BRAUN SCHEERAPPARAAT S 3040 LIMITED EDITION
Dit Braun scheerapparaat is en speciale uitvoering , waarbij een precision trimmer geleverd wordt. De scheerkop bestaat uit 3 delen , die instaat is door zijn flexibele ophanging , de huid goed kan volgen . Het scheerapparaat is ook onder de douche  te gebruiken .
Voorvertoning: BRAUN SCHEERAPPARAAT SERIES 5 -530S
Dit prachtige scheerapparaat heeft mee verende koppen , en in het midden tussen deze 2 koppen , een lange haren opvang mes. Verder is het scheerapparaat afspoelbaar onder de kraan . Het scheert 45 minuten op een volle accu , en laad in 1 uur op .                 AANBIEDING : NU VOOR  € 169,00
Voorvertoning: PHILIPS SCHEERAPPARAAT S 5050 MET TONDEUZE + BODY-GROOM
Dit handige scheerapparaat  is uitgerust met een tondeuse  , voor de wat langere haren en een handige bodygroom Dit geheel in een mooi etui . Het scheerapparaat is onder de kraan af te spoelen . Laadtijd 1 uur en scheertijd 50 minuten  .         DE ACTIE PRIJS NU  €  99,00
Voorvertoning: Phillips - Senso Touch 3D Scheren S 9711 Van € 449,00 voor €  299,00
Philips streeft ernaar het leven van consumenten makkelijker te maken. Juist daarom brengt het nu zijn meest geperfectioneerde en hoogstaande scheerapparaat ooit, de SensoTouch 3D. Met SensoTouch 3D ervaar je Philips’ meest geavanceerde scheren ooit. Het apparaat volgt elke contour en scheert moeiteloos zowel de kortste stoppels als de langste haren. Naast comfortabel droog scheren, kun je met SensoTouch 3D ook verf...
Voorvertoning: Braun cruZer 5 beard
Deze baardtrimmer is een erg precies scheerapparaat vanwege de 6 lengtes. De 6 lengtes zijn: 1mm, 3mm, 5mm, 7mm, 9mm en 11mm. Door middel van de scherpe mesjes worden de haren moeiteloos afgeschoren. 
Voorvertoning: Braun cruZer 6 Beard & Head
Dit alles in 1 Braun scheerapparaat is de ideale oplossing voor alle haar stylen. Dit apparaat heeft  6 lengtematen om te trimmen. Vanwege het unieke slide systeem kunt u perfect uw contouren bepalen. Dit apparaat is tevens onder de douche te gebruiken en is makkelijk schoon te maken.
Voorvertoning: Braun cruZer 6 body
Dit Braun body scheerapparaat is een veelzijdig scheerapparaat. Met de 3 opzetkammetjes kunt u zelf goed bepalen hoe u het wilt hebben. Dit apparaat is ook onder de douche te gebruiken.
Voorvertoning: Braun cruZer face 6
Dit 3 in 1 trimapparaat van Braun is een handig apparaat waarmee u kunt kiezen tussen gestyled, stoppels of volledig geschoren. Dit apparaat kunt u ook onder de douche gebruiken en is makkelijk schoon te maken door onder de kraan te houden.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten