Luidspreker boxen

 
Voorvertoning: Dali IKON 1
Compacte luidspreker die in kleinere tot middelgrote ruimtes een warm, helder en rijk geluidsbeeld weet te produceren. Geschikt voor plaatsing op een standaard, in een boekenplank of montage tegen een muur, in zowel een stereo opstelling of als onderdeel van een surround set.
Voorvertoning: Dali Zensor 1
Met de introductie van de ZENSOR serie is de vertrouwde en succesvolle DALI Concept serie afgelost. Daarmee zijn de verwachtingen meteen hoog gezet want zelfs na 7 jaar kan de Concept serie zich nog steeds meten met recente luidsprekers in eenzelfde of hogere prijsklasse. Toch is het DALI met de ZENSOR serie gelukt om een grote stap vooruit te maken.
Voorvertoning: Dali Zensor 5
Al zijn het vloerstaande luidsprekers heeft Dali de Zensor 5 redelijk slank gehouden. Ze zijn voorzien van twee mid/laag units, een tweeter en een basreflex-poort aan de voorzijder. De Zensor 5 heeft twee 5ΒΌ inch laagunits, het frequentiebereik gaat dankzij dezelfde tweeter even hoog als de Zensor 1, alleen begint het laag bij de Zensor 5 bij 40 Hertz, waar deze bij de Zensor 7 nog 3 Hertz lager ligt.
Voorvertoning: Dali Zensor 7
De vloerstaande luidsprekers van de Zensor 7 heeft Dali redelijk slank gehouden. Het model is voorzien van twee mid/laag units, een tweeter en een basreflex-poort aan de voorzijde. De Zensor 7 heeft twee 7 inch laagunits.
Voorvertoning: Canton Chrono 507 DC
Deze serie is krachtig, provoceert en heeft een hoge herkenningswaarde. De speciale charme wordt begeleid door een krachtig optreden waarbij de drivertechnologie van onze grote luidsprekerseries wordt gebruikt.
Voorvertoning: Canton Chrono SL 580
De serie heeft fraai afgeronde hoeken en is hoogglans gespoten. Hoogwaardige aluminium woofers en alu-mangaan tweeters moeten bijdragen aan een indrukwekkende weergave. De basreflexpoort bevindt zich bij de vloerstaande modellen aan de onderkant en maakt daarmee plaatsing veel eenvoudiger.
Voorvertoning: Canton Ergo 695 DC
Canton maakt luidsprekers voor mensen met verschillende eisen, een verschillende smaak en een verschillend budget. Hun doel daarbij is ieder de optimale klank op het gebied van HiFi, Home Cinema en Pro House te bieden. Ze staan voor de idealen van ''pure music'': de onvervalste, natuurlijke weergave van puur geluid.
Voorvertoning: Revox Elegance
De Revox luidsprekers gaan naadloos op in het interieur van uw huis, dankzij de hoge kwaliteit van vakmanschap en een tijdloos design. Breng harmonie en stijl aan uw leefruimte met de fantastische geluidskwaliteit van Revox!
Voorvertoning: Revox Elegance Shelf
De compacte luidspreker met een aluminium oppervlak is bijna onzichtbaar en maakt perfect geluid in een kleine ruimte.
Voorvertoning: Revox Prestige 02
De Revox Prestige serie luidsprekers zijn een fantastische mix van een uitstekende geluidskwaliteit en aandacht voor detail. De Prestige serie luidsprekers zorgen voor geweldige waarde door middel van kwaliteit en prestaties tegen een betaalbare prijs.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten