Koffiezetapparaten

 
Voorvertoning: Philips HD 7459
 Het Philips-koffiezetapparaat heeft een ingebouwde timer. Bereid gewoon uw koffiezetapparaat voor, stel de tijd in en word wakker met de geur van vers gezette koffie. Vergeten het koffiezetapparaat uit te zetten? Geen probleem! 2 uur na het koffiezetten wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen. Alle delen van dit Philips-koffiezetapparaat zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvo...
Voorvertoning: BRAUN  KF 520 / 1 NU VOOR MAAR   €  44,95
De 10 kops Braun KF 520 koffiezetapparaat kenmerkt zich door zijn stijlvolle, compacte uiterlijk en zijn gebruiksvriendelijke karakter. Het is dat het robuuste karakter en de kwaliteit van het apparaat dit alles ,nog meer benadrukt. Een druppelstop en een handige maatverdeling op zowel de kan als het waterreservoir maken het apparaat compleet .
Voorvertoning: PHILIPS THERMOSKAN HD 7697 10 KOPS    1,2 LITER
Met een prachtig design levert het Philips koffiezetapparaat het perfecte resultaat. De druppelstop zorgt ervoor dat als je de kan onder het apparaat vandaan haalt, er verder geen koffiedruppels op de plaat vallen.
Voorvertoning: DeLonghi ECAM21.117
Bereid met het handmatig cappuccinosysteem van de espressomachine Magnifica S ECAM 21.117.SB een rijke romige schuimlaag voor een perfecte cappuccino. Stel de smaak van uw favoriete koffie naar eigen wens in middels één druk en draai aan de centrale bedieningsknop. Zo kunt u kiezen uit een heerlijke espresso of lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra lichte aroma en 3 verschillende temperatuurinstellingen.
Voorvertoning: HD 7855/60 Senseo LatteDuo Misty Dawn
Koffie pad automaat, Voor 1 of 2 kopjes, In hoogte verstelbare koffieplateau, Melkaansluiting, 1 l. Waterreservoir, Indicatie ontkalken, Automatische uitschakeling, 2.650 Watt
Voorvertoning: HD 7870/60 Senseo ochtendmist en zwart
Koffie pad automaat, Voor 1 of 2 kopjes, Instelbare koffiesterkte, In hoogte verstelbare schenktuit, 1 l. Waterreservoir, Indicatie ontkalken, Automatische uitschakeling, 1.450 Watt
Voorvertoning: HD7825/90 Senseo Viva Café
Koffie pad automaat, Voor 1 of 2 kopjes, 1,2 l. Waterreservoir
Voorvertoning: KRUPS DOLCE GUSTO KP 1208
De Nescafé Krups Dolce Gusto Circolo heeft een ongelofelijk design en is gemakkelijk in gebruik dankzij geavanceerde technologie. Vul je espressoapparaat met water, plaats de capsule in de capsulehouder en je koffievariatie is klaar. Geen rommel, geen gedoe. Alleen geweldige koffie. In enkele seconden kan je van een heerlijk kopje koffie genieten, want door het aluminium thermoblock is er geen opwarmtijd en dus geen w...
Voorvertoning: NESPRESSO PIXIE
Zet dagelijks een heerlijk kopje koffie met dit Krups NESPRESSO-PIXIE koffiezetapparaat. Het is voorzien van een afneembaar waterreservoir en een opklapbaar rooster. De inhoud van dit koffiezetapparaat is 0.7 liter.  
Voorvertoning: Philips Pure Essential HD7695/90
Een fraai koffiezetapparaat van moderne, hoogwaardige materialen voor een koffie-aroma en een ontwerp van zeer hoge kwaliteit. Met het unieke persoonlijke koffiezetsysteem wordt uw koffie keer op keer gezet zoals u het wilt.
Voorvertoning: Philips Pure Essential HD7697/90
Een fraai koffiezetapparaat van moderne, hoogwaardige materialen voor een koffie-aroma en een ontwerp van zeer hoge kwaliteit. Met het unieke persoonlijke koffiezetsysteem wordt uw koffie keer op keer gezet zoals u het wilt.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten