DVD spelers

 
Voorvertoning: Philips BDP 5700/12
Laat u verrassen door de nieuwe dimensie die Blu-ray 3D uw films thuis geeft. Met Smart TV Plus en de snelle ingebouwde Wi-Fi-n geniet u zonder problemen van het beste van internet op uw TV. Bekijk meer dan ooit tevoren met DivX Plus HD.
Voorvertoning: Philips DVP 2850/12
Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler DVP2850 geniet u nog intenser van films en muziek.
Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler DVP2880 geniet u nog intenser van films en muziek.
Voorvertoning: Philips DVD-Blu-Ray  BDP-2200
Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD  kunt u genieten van een fantastische film- en muziekervaring. NU VOOR € 99,00 !!!
Voorvertoning: Samsung BD-H6500/XN
Dankzij de UHD Picture Engine van Samsung bekijk je al jouw materiaal in een beeldkwaliteit van UHD-niveau, ook als het niet afkomstig is van een UHD-bron. Samsungs innovatieve beeldbewerking verbetert TV-programma's, films, video-on-demand en meer. Dit betekent dat niet alleen UHD-materiaal haarscherp wordt weergegeven met een 4K-resolutie; materiaal met een lagere resolutie ziet er na deze conversie bijna net zo sche...
Voorvertoning: ONKYO BD SP-309
Blu-ray Disc speler, 3D, Blu-ray Portable, 24p Homecinema weergave, BD live functie, BonusView
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten