Drogers

 
Voorvertoning: AEG WARMTEPOMP-DROGER LAVATHERM 5127 AC
Deze AEG Lavatherm 5127 AC wasdroger biedt de mogelijkheid halve en kleine ladingen te drogen, zonder energie te verspillen. Deze moderne droger verlaagt het energieverbruik altijd in perfecte overeenstemming met de grootte van elke lading.
Voorvertoning: AEG WARMTE-POMP DROGER  LAVATHERM 7DB83GS
De geavanceerde warmtepomptechnologie van de Lavatherm 7DB83GS met de krachtige invertermotor maakt doeltreffend gebruik van lagere temperaturen mogelijk, zorgt voor efficienter drogen en voor een zachte behandeling. Het is dus niet verrassend dat deze droger maar liefst 40% minder energie verbruikt dan een standaard droogautomaat met een A-label.
Voorvertoning: AEG WASDROGER LAVANTHERM 8DE94EW
Deze wasdroger heeft een grote deur die gemakkelijk open en dicht gedaan kan worden. Opvallend aan dit model is dat de condensbak aan de onderkant zit. Door zijn verhouding van 840 x 599 x 635 mm past deze AEG  wasdroger gemakkelijk op een wasmachine om plaats te besparen. Verder zitten er aan de onderkant verstelpootjes, zodat de wasdroger gemakkelijk waterpas gezet kan worden voor een optimale werking.
Voorvertoning: BOSCH WARMTEPOMP-DROGER WTH 85281 MET BINNENVERLICHTING EN SCHOENENREK
De Bosch WTH 85281  warmte-pompdroger is een wasdroger met het Sensitive Drying-systeem: een perfect samenspel van de innovatieve grote trommel, gegolfde Soft-wasmeenemers, een temperatuuroptimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur. De uitgebreide programmakeuze, comfortabele bediening en het moderne design bevestigt die eerste indruk en maakt deze Bosch WTH 85281warmte-pomp droger tot wat z...
Voorvertoning: BOSCH Warmtepomp droger WTW  85490  € 738,00
De Bosch WTW85490NL is uitgevoerd met een energieklasse A++ label . Deze warmtepompdroger is eenvoudig te gebruiken. Je hoeft maar een stekker in het stopcontact te steken en je kunt de droger gebruiken en u heeft geen afvoer naar buiten nodig.
Voorvertoning: ZANUSSI ZDC 8203 W
Met de zuinige, elektronische Zanussi ZDC 8203 W condensdroger wordt je kleding heerlijk droog. De roestvrij stalen trommel heeft ruimte voor maar liefst 8 kilo wasgoed. Omdat geen enkele was hetzelfde is beschik je over een scala aan verschillende droogprogramma’s. Wat dacht je van katoen, synthetisch, strijkvrij, jeans of luchten? Verder kan je kiezen voor een startuitstel tot 20 uur.
Voorvertoning: ZANUSSI WARMTEPOMPDROGER ZDH 8333 W
Deze uiterst zuinige Zanussi  ZDH 8333 wasdroger droogt bergen wasgoed in een handomdraai! Dankzij een grote vulcapaciteit van 8 kg en extra grote vulopening zijn grote wasstukken zoals lakens en dekens gemakkelijk te drogen. Daarnaast beschikt de wasdroger over diverse droogprogramma's zoals Anti-kreuk, wolprogramma en opfrisprogramma. Overigens heeft de wasdroger elektronische vochtmeting en een dubbel filtersys...
Voorvertoning: MIELE WARMTE-POMP DROGER TDB130WP
De Miele TDB 130 warmtepomptechnologie.is een machine met een  capaciteit van 7 KG. Hiermee bespaar je tot wel 50% op je energiekosten en maak je ook een milieubewuste keuze. De kleur is Lotus-Wit.
Voorvertoning: BEKO Condensdroger € 529,00
Condensdroger, Warmtepomp, 7 kg Vulgewicht, Aquawave trommel, 16 Programma, Startuitstel, Energieklasse: A++, breedte: 595 mm, hoogte: 846 mm                      
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten