Blenders

Een blender of shaker is een rechtopstaand keukenapparaat, geschikt voor het pureren of mengen van ingrediënten. Het apparaat heeft in de voet de motor zitten, met daar bovenop de mengbeker. In deze beker, vaak gemaakt van glas, doe je de ingrediënten. Deksel erop en blenden maar! Het resultaat is een lekkere smoothie, een milkshake, een groentesapje of een cocktail.
Voorvertoning: INVENTUM  BLENDER NB 600 R
De Inventum NB 600 R, van 700 Watt en een Triple Action-mes voor doeltreffend mengen en snijden. Met de NB 600 R kan vrijwel alles worden verwerkt, van fruit en groenten tot ijs. De kan heeft een uniek ontwerp om ingrediënten efficiënt te mengen.
Voorvertoning: Philips Black blender HR2173/50
Met deze Philips-blender heeft u elke dag eindeloos veel variatie. Maak uw eigen verse sapjes, soepen of voedzame smoothies. Met 700 Watt en meerdere snelheden zijn de mogelijkheden van dit apparaat werkelijk eindeloos.
Voorvertoning: Philips Viva collection blender HR2162/40
Beze Philips Viva collection Blender HR2162/40 is een onmisbare hulp in de keuken. Mix heerlijke smoothies en gezonde vruchtensappen met deze blender! De Philips blender heeft een vermogen van 600 Watt en een inhoud van 2 liter.
Voorvertoning: Philips Steel Silver blender HR 3653  NU  €  127,00
Mix heerlijke smoothies en gezonde vruchtensappen in deze Philips Blender HR 3653/50. De blender is voorzien van meerdere snelheden speciaal voor zachte en harde ingrediënten. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Ook voor Icecrush te gebruiken
Voorvertoning: UITERST HANDIGE PHILIPS KEUKEN-MACHINE HR 7769
Deze mooie Philips keukenmachine bezit eigenlijk wat we nodig hebben . De krachtige motor (850 Watt ) zorgt voor een vlotte afwerking voor het maken van een heerlijke smoothie of de Ice-crush  funktie . We kunnen deze machine ook gebruiken als sap-centrifuge enz . De motor kan in 12 standen snelheid gebruikt worden . De mengbeker heeft een inhoud van 2,10 Liter.         &nbs...
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten