Revox

Revox Scala 120
Revox Scala 120
Revox heeft een onderscheidend imago door zijn unieke producten. De compatibiliteit tussen de verschillende systemen, de functionaliteit en techniek zijn wat Revox kenmerkt in vergelijking met de concurrentie. Eenvoudige bediening, unieke oplossingen en technologische professionaliteit zijn de grondregels achter de ontwikkeling van Revox producten. Revox veranderd eenvoudig entertainment in een fascinerende ervaring.

Revox heeft zich ontwikkeld van slechts een leverancier van audio-apparatuur tot een leverancier van complete audio-oplossingen. Revox kan terugkijken op vele jaren ervaring, van studio geluid technologie tot hoogwaardige technologie voor gebruik in huis. De professionele systemen worden gekenmerkt door orginaliteit. Vandaag de dag heeft Revox een grootte keuze aan audio producten. Uitzonderlijke kwaliteit en prachtige design, voor alle veeleisende muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring met je eigen Revox Home Entertainment System.

Revox ontwikkelde het Multiroom-systeem, hiermee kunt u van top-kwaliteit geluid  genieten in uw hele huis. De uitstekende audio-kwaliteit wordt verder verbeterd met intu├»tieve bediening en een innovatief gebruik van technologie, die zal voldoen aan of overtreffen al uw eisen in termen van comfort en prestaties.

Bij ons zijn verschillende revox producten verkrijgenbaar, hier vertellen wij u graag meer over in de winkel.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten