Phillips - Senso Touch 3D Scheren S 9711 Van € 449,00 voor € 299,00

PHILIPS S 9711
PHILIPS S 9711

Phillips - Senso Touch 3D Scheren S 9711 Van € 449,00 voor € 299,00

Philips streeft ernaar het leven van consumenten makkelijker te maken. Juist daarom brengt het nu zijn meest geperfectioneerde en hoogstaande scheerapparaat ooit, de SensoTouch 3D. Met SensoTouch 3D ervaar je Philips’ meest geavanceerde scheren ooit. Het apparaat volgt elke contour en scheert moeiteloos zowel de kortste stoppels als de langste haren. Naast comfortabel droog scheren, kun je met SensoTouch 3D ook verfrissend nat scheren met scheergel.

Philips weet dat voor mannen die begaan zijn met hun uiterlijk, een goede scheerbeurt een essentiële dagelijkse routine is en hen het nodige zelfvertrouwen geeft om uiting te geven aan hun persoonlijke stijl. Ze verwachten niet alleen een scheerbeurt heel dicht op de huid, maar willen ook een vooruitstrevende scheerervaring die hen een supergladde huid bezorgt met een minimum aan irritatie.

De SensoTouch 3D is speciaal ontworpen om huidirritatie efficiënt tot een minimum te beperken en mannen een comfortabelere scheerervaring te bezorgen; er goed uitzien kan dus zonder al te veel moeite. 80 % van de mannen die de SensoTouch 3D testten zijn het ermee eens: dit scheerapparaat is het zachtste ooit voor de huid. 
 Aan de basis van het nieuwe design en de technologie liggen drie uitzonderlijke kenmerken die het comfort verhogen en maken dat het scheerapparaat zich van de andere topmodellen onderscheidt:
 
GyroFlex 3D is het exclusieve driedimensionale onderdeel dat ervoor zorgt dat het scheerapparaat de contouren van het gezicht en hals perfect volgt. Er is slechts een minimale druk nodig, zodat het scheerapparaat een scheerbeurt van heel dichtbij kan garanderen met een minimum aan huidirritatie.
 
UltraTrack is de nieuwe innovatieve scheerkop die voor een scheerbeurt van heel dichtbij zorgt met een minimum aan huidirritatie. De scheerkop is voorzien van drie specifieke sporen om in enkele bewegingen elk haartje weg te snijden: gleuven voor normaal haar, kanalen voor langere of vlakliggende haartjes en gaatjes voor de kortste stoppels.
 
Aquatec is een ingebouwde afdichting die mannen de flexibiliteit biedt om te kiezen tussen een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt voor wie liever gel gebruikt.
 
Door de slimme en handige vormgeving is de SensoTouch 3D ook makkelijk te gebruiken: het beschikt over een handgreep die goed in de hand ligt, wat de bediening vergemakkelijkt, alsook over intuïtieve aanraaktoetsen en een geperfectioneerd display dat de resterende minuten afbeeldt en aangeeft wanneer de scheerapparaat opgeladen of gereinigd dient te worden.   Bepaalde modellen in het SensoTouch 3D-portfolio pakken ook uit met een Jet Clean-systeem dat het scheerapparaat reinigt, smeert en oplaadt, wat dag na dag optimale scheerprestaties garandeert.

Phillips heeft een aantal verschillende modellen op de markt gebracht, breng een bezoek aan onze winkel voor meer informatie over het 3D scheren van Phillips. Wij vertellen u graag welke modellen er op dit moment zijn.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten